dijous, 23 de maig del 2019

'Unes colònies d'aventures'




ACTUALITAT

Balsareny acull la Cantata “Unes colònies d’aventures”

El passat 29 de març els alumnes de 4t de l’escola Guillem de Balsareny juntament amb alumnes de 4t de l’escola Sant Jordi de Fonollosa i els alumnes de 4t de l’escola Riu d’Or de Santpedor han estat els principals actors de la cantata “Unes colònies d’aventures”.


L’Àrea d’Igualtat del Consell Comarcal del Bages publica el conte “Unes colònies d’aventures”  dirigit als alumnes de Cicle Mitjà, escrit per l’Ana Obiols i amb il·lustracions d’en Joan Subirana. El conte incorpora un CD amb la música de David Martell Solernou, que n’és també el compositor.

Aquest conte narra les vivències que experimenten un grup d’alumnes durant unes colònies davant de situacions afectives diferents. A través del conte han pogut  fer preguntes, expressar els seus dubtes i incerteses que els ha portat a fer reflexions i treure conclusions interessants per conèixer millor la diversitat afectiva, sexual i de gènere. Cadascú ha de ser lliure per ser com un mateix vol ser i se sent, independentment dels estereotips.

A través de la música els alumnes han treballat diferents estils musicals: bossanova, rock i swing, entre d’altres.

El dia del concert els alumnes estaven molt motivats, emocionants i molt concentrats. Han viscut aquesta experiència de forma molt intensa i s’ho han passat molt bé.

Dèlia Ortega
Fotos: EGdB




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.