dilluns, 19 de juny del 2017

Concert de fi de curs 2016-17



Concert de fi de Curs – Escola de Música

L’Escola Municipal de Música i de Teatre ha celebrat la festa de fi de curs a la sala Sindicat el diumenge 18 de juny a les 12h del migdia, amb un espectacle dedicat als grans musicals de Broadway. Hi han participat els diferents grups que formen part de l’EMMB: nens i nenes dels grups Merlets I i II, del grup instrumental, de sensibilització, el cor d’adults BALM, format per dones i dues noies joves, i el de percussió corporal.

L’acte va començar amb dues representacions del grup de percussió corporal. Tot seguit el grup instrumental va fer la seva representació, i el va seguir el grup de coral d’Adults. Després va pujar a l’escenari el grup de més petits els quals van cantar molt dolçament i amb entusiasme. Finalment, totes les formacions van representar, junts, la darrera peça musical “Another day of sun” de la pel·lícula “La la land”.

L’espectacle va tenir la col·laboració dels professors de l’escola de música, els quals van tocar en directe moltes de les peces que es van escoltar, i Toni Garrido va dur a terme la direcció.

Els alumnes han mostrat el millor de tot el que han après durant el curs. Un gran nombre d’espectadors els han aplaudit tal com es mereixien.

Sarment
Fotos: A.Selgas





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.