dimarts, 9 de febrer del 2016

Traginers Música Exprés




Traginers Música Exprés. Aquest any la Festa dels Traginers va caure d’hora però la nostra actuació la tarda del dissabte va anar acompanyada d’una temperatura força agradable. Si de cas una mica d’oratge ens va obligar a subjectar les partitures amb agulles d’estendre als faristols. El sol s’havia post quan a les sis de la tarda vam començar.

El Gran Grup Grans va obrir el petit concert. Onze nens i nenes d’entre nou i dotze anys van interpretar tres estrofes d’un blues instrumental amb piano, melòdiques, flauta, carillons i bateria. A continuació el Cor d’Adults, amb acompanyament de piano i bateria va cantar la cançó Obre el ulls. Les integrants del Cor i el seu director Toni Garrido ja no es van moure de l’escenari i així van rebre les integrants del Cor Jove, el qual s’estrenava davant del públic. També pujaren a la tarima els quatre membres del Combo, tres guitarres i bateria, que proporcionaren el suport instrumental. Tots plegats, Cor Jove, Cor Adults i Combo van interpretar Camins, un clàssic del rock català. Per acabar, els dos cors, ara amb l’acompanyament instrumental proporcionat per dos professors, van cantar un tema ben actual, Bicicletes de Blaumunt.

L’ambient, sempre alegre i festiu, va ajudar els intèrprets a donar el millor de si mateixos i a donar el contrapunt musical a la festa.

Text i fotos: Escola Municipal de Música de Balsareny
Febrer 2016


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.