dilluns, 8 de desembre del 2014

Des del carrer Vell

OPINIÓ

Com a veïns del carrer Àngel Guimerà (carrer Vell), vam ser convocats per l’Ajuntament de Balsareny a una reunió per informar-nos, amb motiu de les obres del carrer, i segons l’ordre del dia rebut: “Aparcament”.

Al no poder-hi assistir, hem demanat informació sobre la reunió a algun dels assistents, i volem deixar constància del nostre desacord amb les decisions que es van prendre.

Després d’anys de deixadesa del carrer, amb unes voreres tan estretes per on no passen ni cotxets ni cadires de rodes, on al final del carrer hi ha una arqueta on quan plou sempre hi ha problemes, una casa apuntalada, a punt de caure, de les qual no s’ha pres fins ara cap mesura…, il·lusos de nosaltres pensàvem que la proposta aniria de cara a fer un carrer de vianants, ben asfaltat i pavimentat, sense cotxes i amb tots els serveis (clavegueres, etc..) resolts, com en altres carrers del poble.

La nostra sorpresa va ser quan ens comuniquen que la proposta acceptada per la majoria de veïns únicament contempla un asfaltat del carrer, això si, sense aparcament per als cotxes, només càrrega i descarrega… O sigui, que hem canviat un dret que teníem d’aparcament, per un lleuger asfaltat! Doncs per fer únicament això, potser no calia.

Entenem que aquesta solució, atès el temps que fa que el carrer està en aquest estat, és únicament un rentat de cara, un maquillatge oportunament electoralista.

En cap cas volem que s’entengui que el tema és l’aparcament, ja que apostem per un carrer de vianants, com a la majoria de nuclis antics de les poblacions de Catalunya. El tema és fer les obres ben fetes, duradores i amb sentit, i no anar posant pedaços, per acumular obra feta durant l’actual mandat electoral.

Lluís Mas i Maribel Andreu
C/Àngel Guimerà, 22    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.