dimecres, 6 de setembre del 2023

Primer Torneig de les Mines

 
 
El dissabte 2 de setembre, la Unió Esportiva Balsareny va organitzar el primer “Torneig de les Mines”, de futbol, en què van participar els equips de futbol dels quatre pobles miners del Bages: Cardona, Sallent, Súria i Balsareny. 

 
Els partits van començar a les 4 de la tarda, al camp de futbol de la Zona Esportiva Els Ametllers, amb una durada de 45 minuts cadascun. Primer van tenir lloc dues eliminatòries, que van enfrontar el Balsareny amb el Sallent i, tot seguit, el Súria amb el Cardona. Els resultats van ser:
 
         UE Balsareny 0 - Sallent CE 3   
         CE Súria 0 – CF Cardona 1 

 
Seguidament es va disputar el partit de consolació, per al 3er i 4rt llocs, entre el Balsareny i el Súria, amb aquest resultat:
 
         UE Balsareny 4 – CE Súria 1
 
I finalment es va celebrar el partit per al primer i segon llocs, entre el Sallent i el Cardona,  amb el resultat de:
 
          Sallent CE 0 - CF Cardona 2
 

Per tant, el Cardona es va proclamar campió d’aquest primer torneig. En segon lloc, el Sallent; en tercer el Balsareny i, en quarta posició, el Súria. 


 
Cal destacar l’elevada assistència de públic que donava suport a l’equip local. També hi havia força gent dels pobles visitants. Per altra banda, la Unió Esportiva Balsareny va fer un paper molt digne, quedant en tercer lloc i essent, de fet, l’equip més golejador del torneig. 



Per acabar la diada, es va fer el lliurament dels trofeus, a càrrec de l’alcaldessa de Balsareny, Glòria Casaldàliga; el delegat de la Federació a la Catalunya Central, Esteve Olivella, i el president del club balsarenyenc, Josep Neiro.  Per megafonia es va agrair la col·laboració del públic i es va expressar el desig de poder tornar a fer el torneig l’any vinent.
 
Text: Isidre Prat
Fotos: Alfred Selgas
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.