dimarts, 3 d’octubre del 2017

Manifest d'entitats

MANIFEST DE LES ENTITATS DE BALSARENY

Les entitats de Balsareny que subscrivim aquest manifest diem:

El diumenge 1 d’octubre de 2017 no han estat pocs els llocs de Catalunya on les forces repressores de l’Estat han volgut impedir l’exercici d’unes llibertats bàsiques com són les de reunió, manifestació o expressió i el dret de votar lliurement; i ho han fet actuant amb violència extrema indiscriminada sobre persones de totes les edats que mantenien actituds pacífiques i cíviques, amb un resultat de més de vuit-cents ferits. Volem manifestar la nostra solidaritat envers totes les persones agredides i rebutjar fermament qualsevol acte de violència.

A Balsareny, afortunadament, aquest exercici de democràcia s’ha pogut dur a terme sense incidents, tot i que no pas sense tensions, preocupacions i neguit.

Això ha estat possible gràcies a moltes persones que, amb determinació, s’han mobilitzat per garantir a tothom qui ho desitgés el dret de poder votar.

Ho han fet amb decisió, coratge i alegria: fent pinya, donant la cara davant dels riscos i amenaces, organitzant-se per defensar el col·legi electoral tota la nit de dissabte a diumenge, i omplint la plaça de l’Església des de la matinada fins al vespre del diumenge, moment en què es va anunciar el resultat de l’escrutini de les urnes.

Ens sentim orgullosos del poble de Balsareny que, en uns moments difícils com aquests, ha sabut donar un exemple de dignitat, fermesa i civisme.

Per això volem expressar públicament el nostre agraïment a totes aquestes persones que, amb el seu esforç i amb l’escalf de la seva presència, han contribuït a fer que Balsareny pogués viure en pau un dia tan històric.

Balsareny, octubre de 2017

Relació d'entitats que s'han adherit a aquest manifest: 

Geganters i Grallers de Balsareny 
Colla Peta Fluix 
La Garsa 
Cercle Cultural de Balsareny 
ARFAC 
Comissió Festa dels Traginers 
ANC-Balsareny 
Els Pastorets de Balsareny 
Geganters i Grallers Els K+Sonen 
Centre Instructiu i Recreatiu (Casino) 
Associació GADA 
Penya Barcelonista de Balsareny 
Ràdio Balsareny
Coral Sant Esteve de Balsareny 
ERC Balsareny 
Societat de Caçadors de Balsareny 
Associació Els Ametllers, del Casal de la Gent Gran
ADF Tres Branques
Comissió de Reis 
Centre Excursionista de Balsareny 
...

Anirem actualitzant la relació d'entitats adherides a mesura que ens ho aneu fent saber. Moltes gràcies. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.