dijous, 13 d’octubre del 2016

Josep Gudayol: 500 programes


500 programes de ‘Pista Matinal’: Josep Gudayol i Puig

Reconeixement a la gran tasca de comunicació, «giscant» —com diu ell— amb la direcció, la locució i les pistes de so, del programa de cada diumenge al matí, de nou a onze, al 107.1 de la FM.

Companyia, reflexió, informació i distracció. Josep, ens obres el seu programa amb la sardana de la pau. Signe de tot un poble, el català, que ens acull, que ens respecta i ens dóna la benvinguda.

La salutació a Balsareny, als pobles veïns i als seus conciutadans. L’entrevista al diari ‘El Punt Avui’. La recepta amb molts ingredients de Pista Matinal. Tenir temps i perdre el temps amb el llibre que cada setmana li fa arribar la seva néta. L’espai de l’endevinalla, amb la participació dels oients i la col·laboració d’un grup d’establiments patrocinadors que premia els encerts.

Tot «giscant» les cançons emblemàtiques de Catalunya amb la col·laboració del Josep de cal Sansa i la Maria Soler, ens fa gaudir i obtenir un sentiment de poble que de vegades no sabem valorar.

El telèfon de la ràdio, 938200954, amb una nova etapa engegada, ja fa deu anys, de la mà de Marc Vilardell i Casado. I va també un gran record al meu company regidor Marc Selgas i Cors, que amb la seva tasca va fer possible escoltar de nou a les ones Ràdio Balsareny.

Bon dia, Balsareny; bon dia, Catalunya. La constància és valedora: que un programa com Pista Matinal faci gairebé deu anys; que estigui en antena sense pausa pel bon fer de Josep Gudayol i Puig, la persona amb més ampli recorregut periodístic del nostre poble.

Per molts anys, Josep, ets admirable. Sense cap dubte, tu ets el mestre.

Andreu Fernández i Aguado
Foto: A.F.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.