dilluns, 16 de juliol del 2012

Els Ametllers: resum d'activitats

OPINIÖ


El dissabte dia 9 de juny, la coral Els Ametllers va anar a Sant Joan de les Abadesses per realitzar un concert al Casal Social Jaume Nunó. Al matí, una visita guiada per la població, molt interessant. És una població carregada d'història; el seu museu, l’església (una joia del romànic), el seu barri antic... A l'hora de dinar vam anar al conegut restaurant “La Teuleria”, on ens van servir un esplèndid menú. A la tarda, concert de la coral: la sala estava plena de públic, que premià la nostra coral amb nombrosos aplaudiments. Després del concert se'ns obsequià amb un abundant pica-pica. En acabar, tornem a casa: un dia esplèndid.
El dia 10 de juny, les puntaires van anar a la trobada de les Enramades de Sallent.

El dia 22 de juny, el grup La Il·lusió del Casal de la Gent Gran col·labora en una jornada intergeneracional organitzada per un grup d'alumnes de Balsareny que realitzen els seus estudis a l’IES Llobregat de Sallent, a la sala del Sindicat, amb l'assistència d'un centenar de persones.
A la tarda del dia 22, al Casal, ball de Sant Joan amb el músic Andreu. Hi van assistir unes 45 persones, que van ser obsequiades amb coca i cava.

El dia 23, revetlla de Sant Joan, ens visità el grup de xou del Casal de la Gent Gran de Sallent, que ens obsequià amb el seu esplèndid repertori. A més a més del seu bon fer, és de destacar el seu esplèndid vestuari. Acabat l’espectacle, coca i cava. L'assistència va ser de 65 persones; en definitiva, una tarda entretinguda.
El dia 24, la coral Els Ametllers va fer un petit concert a l'església després de la missa; a continuació, assistim a la col·locació de la placa en homenatge a mossèn Joan Bajona: “el racó de mossèn Joan”.

El Casal informa què les inscripcions a les activitats de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària seran els dies següents:
Dilluns 3 de setembre, dimarts 4 de setembre i dimecres 5 de setembre. Horari: de 10 a 13,30 hores.

Associació Els Ametllers
Fotos: Els Ametllers


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Per publicar el teu comentari és imprescindible que vagi signat amb nom i cognom(s) i població de residència. Moltes gràcies.